AiForRomania, nominalizată pentru titlul de Inovația Medicală a Anului

Proiectul nostru de pionierat, platforma de inteligență artificială pentru imagistică AiForRomania, a fost selectată printre finaliștii categoriei Inovația Medicală a Anului la Romanian Healthcare Awards. Această nominalizare reprezintă o confirmare a eforturilor depuse de echipa Supermedical în dezvoltarea unei soluții tehnologice inovatoare pentru sistemul medical românesc.

Într-un context în care inovația în domeniul sănătății este vitală, am fost mândri să ne numărăm printre finaliștii Romanian Healthcare Awards, acolo unde #AiForRomania a fost nominalizată pentru titlul de Inovația Anului în domeniul medical. Acest eveniment de tradiție reprezintă un tribut adus excelenței și inovației din sistemul medical românesc, oferind recunoaștere reușitelor individuale și de echipă.

Deși trofeul râvnit nu a ajuns în vitrina noastră, includerea noastră în rândul elitei din domeniul sănătății reprezintă o realizare remarcabilă. Nominalizarea la Romanian Healthcare Awards subliniază angajamentul nostru pentru furnizarea de tehnologii de ultimă oră, menite să faciliteze munca medicilor și să contribuie la o îngrijire medicală de calitate pentru pacienți.

Dezvoltare platformei #AiForRomania a reprezentat un efort comun, alimentat de pasiunea unei echipe multidisciplinare, determinate să aducă tehnologii de vârf în spitalele din România. Suntem convinși că inovația medicală poate transforma peisajul medical și poate contribui la o îngrijire medicală mai bună, iar participarea noastră la acest eveniment de calibru confirmă că suntem pe drumul cel bun.

Mulțumim întregii echipe și partenerilor noștri pentru contribuția lor esențială la acest proiect!

Cu încredere, privim spre viitorul inovației medicale în România, în care soluțiile #Supermedical vor juca un rol important în transformarea și îmbunătățirea continuă a sectorului sănătății.