Ecografia salveaza vieti #2: Rolul ecografiei in reumatologie

Care sunt simptomele ce ar trebui sa ne aduca in fata medicului, ce informatii poate furniza ecografia si ce boli reumatice pot fi diagnosticate prin aceasta investigatie medicala.
Dr. Anca Musetescu, medic primar reumatologie, discuta despre rolul ecografiei in reumatologie in cadrul campaniei „Ecografia salveaza vieti. Ce trebuie sa stii?“.

 

Despre campanie

Campania de responsabilitate sociala „Ecografia salveaza vieti. Ce trebuie sa stii?“, derulata cu sprijinul partenerilor Supermedical, are ca obiectiv constientizarea unei situatii reale si anume ca, in medicina, preventia salveaza vieti.

Intr-un context economic nesigur, preventia inseamna de fapt “saving financiar”. E mult mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Constientizand acest aspect, Supermedical s-a implicat activ intr-o noua campanie de educatie medicala in care sa ajutam oamenii sa constientizeze importanta actului de preventie, mai ales cand discutam de lucru cel mai important din viata noastra, sanatatea.

Proiectului s-au alaturat oameni si companii cu o viziune comuna, cu valori comune noua, care au inteles ca acum, mai mult ca oricand, este extrem de important sa ne implicam si sa schimbam mentalitati, atitudini si comportamente.