Ecografia salveaza vieti #4: Importanta ecografiei in endocrinologie

Care sunt simptomele la care ar trebui să mergem la medicul endocrinolog, cum ajută ecografia în cazul patologiilor tiroidiene și de ce este important ca diagnosticul să fie pus cât mai din timp. Dr. Cristina Durac, medic specialist endocrinolog, într-un nou episod al campaniei „Ecografia salvează vieți. Ce trebuie să știi?“.
 
 

Despre campanie

Campania de responsabilitate sociala „Ecografia salveaza vieti. Ce trebuie sa stii?“, derulata cu sprijinul partenerilor Supermedical, are ca obiectiv constientizarea unei situatii reale si anume ca, in medicina, preventia salveaza vieti.

Intr-un context economic nesigur, preventia inseamna de fapt “saving financiar”. E mult mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Constientizand acest aspect, Supermedical s-a implicat activ intr-o noua campanie de educatie medicala in care sa ajutam oamenii sa constientizeze importanta actului de preventie, mai ales cand discutam de lucru cel mai important din viata noastra, sanatatea.

Proiectului s-au alaturat oameni si companii cu o viziune comuna, cu valori comune noua, care au inteles ca acum, mai mult ca oricand, este extrem de important sa ne implicam si sa schimbam mentalitati, atitudini si comportamente.