Într-o eră digitală, comunicăm digital. Am lansat prima aplicaţie mobilă dedicată profesioniștilor din sănătate

Digitalizarea este o realitate care a acaparat toate domeniile, accelerată, în ultimul an şi jumătate, la presiunea contextului pandemic. Transformarea este inevitabilă şi, cu certitudine, necesară.

Se spune că situaţiile de criză sunt motoare ale progresului. Presiunea aduce mai repede o schimbare care se tot lăsa aşteptată.

Astfel, în plin proces de adaptare a întregului sistem medical la noile realităţi, compania noastră a decis să vină în sprijinul profesioniştilor din sănătate cu un canal de comunicare digital, adaptat la necesităţile prezentului. UpMed. O aplicatie mobilă, capabilă să ofere acces rapid şi facil la cele mai noi tehnologii din domeniul medical şi să fluidizeze activitatea medicală.

Pandemia ne-a reconfigurat realitatea atât în viaţa personală, cât şi profesională.  Întâlnirile faţă în faţă au devenit, deodată, o provocare.

Programul unui medic este, în sine, o provocare. Timpul este o resursă mai valoroasă ca oricând, iar în acest context, interacţiunea tradiţională a personalului medical cu piaţa de produse a devenit din ce în ce mai problematică.

De aceea, noi ne-am gândit la o soluţie care să ne ajute să depăşim aceste limitări. Să conectăm industria cu profesioniştii în siguranţă, cu uşurinţă şi în mod inteligent.

Cu ajutorul UpMed, orice medic poate accesa informaţiile în cel mai convenabil moment, fără costrângerea unor termene fixe. La finalul orelor de spital, într-o pauză, după consultaţii, seara. Fără presiune şi fără să rupă din timpul dedicat programului obişnuit sau pacienţilor.

În aplicaţia UpMed, medicii au acces la informatii tehnice amănunţite, îşi pot configura aparatura în funcţie de nevoile clinice, pot solicita o ofertă comercială sau, acolo unde este necesar, lămuriri din partea personalului Supermedical.

 

Ce oferă aplicaţia mobilă UpMed:

  • acces la informaţii tehnice, broşuri, conţinut foto şi video despre echipamente şi aparatură medicală
  • posibilitatea ca un utilizator să îşi configureze singur un echipament; pornind de la un echipament de bază, utilizatorul poate adăuga accesorii și opționale în funcție de propriile nevoi clinice sau poate opta pentru un echipament preconfigurat pentru o anumită specialitate medicală.
  • opţiune de solicitare de oferte comerciale pentru un produs sau pentru o listă de produse, atât în nume personal dar și ca reprezentant al unei unei institutii medicale; oferta comercială va fi generată în format electronic și va fi disponibilă atât pe e-mail, cât și în aplicație, de unde poate fi descărcată sau accesată şi ulterior.

 

În aplicatia UpMed sunt disponibile produse ale partenerilor Supermedical, producători de top la nivel global, printre care VISUS Health IT, Siemens Healthineers, Halyard, Avanos, Norland, Medical Econet, MobiakCare, Oarkworks sau BeamMed.

Cu acest nou canal digital, Supermedical reiterează importanţa unei legături între actorii din domeniul medical care, printr-o colaborare eficientă, solidă şi responsabilă, pot produce schimbările de care sistemul de sănătate din România are nevoie pentru a deveni mai bun.

Aplicația UpMed este disponibilă, începând din data de 14 mai, pentru telefoanele cu iOS și Android.