Program medici familie PNRR ecograf - dotare echipamente si aparatura medicala

Medicii de familie primesc prima tranșă din PNRR pentru achiziția de aparatură medicală

Ministerul Sănătății va aloca, până la finalul acestui an, prima tranșă din PNRR, în valoare de 60 de milioane euro, destinată dotării cu aparatură medicală a cabinetelor medicilor de familie

Ministerul Sănătății va aloca, până la finalul acestui an, prima tranșă de 60 de milioane euro urmând ca medicii să semneze contractele de finanțare și să facă achiziția de la un furnizor autorizat de aparatură medicală.

Planul Național de Redresare și Reziliență reprezintă o oportunitate importantă de a rezolva o problemă istorică a sistemului sanitar din România: absența finanțării. Pe lângă construcția celor 3 spitale regionale și reabilitarea/constuirea altor 25, Planul prevede investiții importante și în zona prespitalicească.

Proiectele din cadrul PNRR dedicate medicilor de familie au o valoare totală de 180.450.000 €, sumă destinată modernizării cabinetelor și achiziției de aparatură medicală.

Medicii de familie au la dispoziție un buget cumulat de aproximativ 45.000 de euro, pentru echipamente precum ecograf, electrocardiograf, monitor funcții vitale, doppler fetal, spitometru, holter, concentrator oxigen.

 

Pachet echipamente medici familie PNRR

 

Ulterior alocării finanțării de către Ministerul Sănătății, cabinete ale medicilor de familie sau asocierile de cabinete de asistență medicală selectate pentru a primi finanțare, vor putea face achiziția de la un furnizor autorizat de aparatură medicală.

Pentru a ușura acest proces, Supermedical a selectat o serie de echipamente de top, care să acopere nevoile în zona de medicină de familie, și să se încadreze în bugetul dedicat, fără a face compromisuri legate de calitate, producătorii echipamentelor fiind nume importante precum Siemens Healthineers, Medical Econet Germany sau Mobiak Care.

Primii 20 de clienți se vor bucura și de un echipament cadou, oferit de Supermedical.

 

Pachetul conține:

1. Ecograf Siemens Healthineers, model ACUSON Juniper

Ecograf multidiciplinar de înaltă performanță, care oferă tehnologii de ultimă generație, testate în timp și încapsulate într-un design elegant, dar simplu și intuitiv. Dotat cu 3 sonde convexă, liniară și de cord, monitor LED de 21.5 inch și Touchscreean de 13,3 inch.

 

 

2. Electrocardiograf Medical Econet Germany, model Cardio M Pro 

Electrocardiograf cu 12 canale, ecran tactil LCD color de 8″. Permite monitorizare manuală ECG sau ECG de memorie de 10 secunde pentru interpretare, cu recomandare de interpretare automată. Funcția de interpretare distinge între 25 de cazuri de diagnostic pe baza protocolului Minnesota.

 

3. Monitor funcții vitale Medical Econet Germany, model Proview 10  

Dotat cu afisaj de 10,4 inch cu touchscreen, 27 de tipuri de analiza a aritmiei, Early Warning Score (EWS), Glasgow Coma Scale (GCS), OxyCRG – Oxygen cardio-respirogram. Pana la 3 valuri pentru parametri (ECG, SpO2, Respiration), alarmare vizuala si alarme presetate pe 3 nivele de prioritate. Indicator ritm cardiac și nivel baterie. Capacitatea standard a bateriei de 4 ore.

 

4. Spirometru MIR, model Spirolab New

Spirometrul Spitolab MIR New este un spirometru portabil, de masa, cu ecran color tactil de 7 inch. Dispune de turbină reutilizabilă, oximetru cu senzor de deget pentru adult sau copil și baterie reîncarcabilă cu durată lungă de viață.

 

 

5. Doppler fetal Medical Econet Germany, model Ecosound 

ECOSound este un doppler fetal potrivit pentru investigatii clinice si la domiciliu. Dispune de display LCD, iesire audio pentru casti, reducere a zgomotului pentru optimizarea calitatii semnalului si inchidere automata pentru a prelungi durata de viata a bateriei.

6. Doppler vase HI-DOP

Doppler vascular sensibil și versatil cu Ecran LCD de afisare a pulsului și 3 sonde doppler de înaltă sensibilitate: 4 MHz pentru vase profunde, 5 MHz pentru investigatii generale sau 8 MHz pentru vase periferice. Suport integrat pentru sondă, cu design ergonomic și greutate mică. Funcționează cu 2 baterii AA.

 

7. Concentrator de oxigen Mobiak Care, model Irene

Dispozitiv stationar de dimensiuni reduse ce poate asigura o capacitate de oxygen de 5 litri/minut. E dotat cu sistem cu sensor de control al calitatii aerului si cu sistem de alarmare cand livrarea de oxigen scade sub 82%. Dimensiunile produsului: 390 x 337 x 620 mm. Putere 480w.

 

8. Pat de examinare Mobiak Care

Pat examinare metalic, ramforsat. Poate fi utilizat ca pat in cabinete medicale, pentru examinari generale sau ortopedice. Poate susține o greutatea maximă a utilizatorului de 200 kg și este dotat cu mecanism pentru rola de  hârtie.

 

9. Un CADOU oferit de Supermedical

 

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Solicita o oferta” font_container=”tag:h3|text_align:left” google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”]

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

[/vc_column][/vc_row]