Ecograf multidisciplinar ACUSON Maple Siemens Healthineers

Siemens Healthineers își mărește familia de ecografe cu noul ACUSON Maple!

Lansat zilele trecute la Congresul de Radiologie Nord American (RSNA), ACUSON Maple e un ecograf versatil și accesibil, gândit să eficientizeze și să fluidizeaze operarea pentru a extinde accesul la îngrijire.

În lumea profesioniștilor din Sănătate, caracteristicile fanteziste și neesențiale ale echipamentelor medicale nu contează prea mult. Ceea ce contează este precizia – o simplitate elegantă care poate ține pasul cu cerințele clinice. Echipamentul trebuie să fie potrivit pentru nevoile concrete, indiferent de complexitate.

Și acum, o nouă eră a preciziei se profilează la orizont. Familia de ecografe ACUSON de la Siemens Healthineers se extinde cu un nou echipament ce încorporează precizia și excelența.

Ecograful ACUSON Maple oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasa sa și soluții alimentate de AI pentru productivitate îmbunătățită și încredere deplină în diagnostic.

 

Proiectat pentru versatilitate

Maple este proiectat și construit pentru a ține pasul cu cerințele clinice de astăzi. Este compact și are o amprentă mică la sol, pentru a asigura manevrabilitate și a se potrivi chiar și în spațiile restrânse de examinare.

Dotat cu baterie integrată, ACUSON Maple oferă până la 75 de minute de timp de scanare, fără a fi conectat la priză, permițându-vă să optimizați performanță clinică în fiecare zi.

Totul este aici, gata să răspundă cerințelor dvs., astfel încât să puteți îmbunătăți fluxurile de lucru și să ajutați mai mulți pacienți.