Visus primește din nou premiul pentru cel mai bun sistem PACS din Europa

Sistemul PACS JiveX este desemnat de utilizatori drept cel mai bun sistem PACS din Europa în 2022.

Cel mai bun sistem PACS pentru a 3-a oară

Visus Health IT câștigă pentru a 3-a oară premiul Best in KLAS, după distincțiile primite în 2019 și 2020. Competiția este organizată de intitutul KLAS Research și are la bază rapoarte și evaluări realizate de către utilizatori. Sistemul JiveX PACS a primit note de top de la utilizatorii săi, clasându-se mult deasupra mediei competiției.

Premiul este extrem de important pentru că nu apreciază doar performanța în sine a software-ului, ci, mai ales, pentru că evaluează relația pe care compania o leagă cu clienții săi. Aspecte legate de valorile întruchipate, cultura organizațională sau cooperarea zilnică au fost luate în considerare, alături de cele legate pur de produs.

JiveX PACS este parte din soluția de digitalizare propusă de Supermedical și Visus pentru piața medicală din România, alături de sistemul de management de date ale pacientului JiveX HCM, sistemul JiveX Healthcare Connect și de o serie întreagă de aplicații de inteligență artificială pentru suport în diagnostic.

Sistemul JiveX PACS este disponibil deja în peste 20 de spitale și clinici private din România unde ajută medicii să vizualizeze, să proceseze și să transmită datele imagistice ușor și eficient, într-un stil de lucru adaptat la cerințele actuale.

Mai multe pe pagina Institutului KLAS Research