A doua Conferință AiForRomania a avut loc la Timișoara. Următoarea oprire – Cluj-Napoca!

Timișoara a fost săptămâna trecută gazda celui de-al doilea eveniment din seria de conferințe de AiForRomania. Evenimentul a fost o oportunitate unică pentru participanți de a se familiariza cu cele mai recente tehnologii din domeniul inteligenței artificiale și de a înțelege potențialul lor vast în revoluționarea diagnosticului imagistic.

Conferința a fost punctul de plecare pentru explorarea unor aplicații inovatoare în diagnosticul diverselor patologii, precum cele pulmonare, neurologice, de prostată și musculo-scheletale. Participanții au avut privilegiul de a fi implicați în sesiuni demonstrative captivante, unde au putut vedea la lucru aplicațiile și soluțiile prezentate.

Personalități academice și experți în tehnologie

Prof. Ioana Gheonea și prof. Florin Bîrsășteanu, doi lideri marcanți ai radiologiei din România, au prezentat experiențele avute în utilizarea AI precum și perspective legate de adopția și integrarea viitoare a inteligenței artificale în actul medical. Deasemenea, specialiști în AI și tehnologie medicală de la Rayscape, mediaire, Gleamer și Barco, care au contribuit la conturarea clară a potențialului AI și la succesul evenimentului.

Cu toate acestea, aventura noastră către descoperirea și inovarea în domeniul inteligenței artificiale nu se oprește aici! Următoarea oprire pe harta noastră este în frumosul oraș Cluj-Napoca, la Radisson Blu Hotel, unde va avea loc următoarea conferință AiForRomania.

Rezervați-vă data de 11 aprilie și pregătiți-vă să vă alăturați unei noi și fascinante călătorii în lumea inteligenței artificiale. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim  pentru a explora împreună noile orizonturi pe care inteligența artificială le deschide în domeniul medical și nu numai!

Pentru mai multe informații și pentru actualizări în timp real, urmăriți rețelele noastre de socializare.