Conferinta AiForRomania Craiova

Conferințele AiForRomania au debutat cu succes la Craiova. Urmează Timișoara!

Prima Conferință AiForRomania, organizată la Craiova, s-a bucurat de un real succes, reușind să aducă în prim-plan potențialul transformativ pe care inteligența artificială îl are în imagistică.

Conținutul expus a arătat cum modul în care ultimele inovații AI pot ușura și îmbunătăți diagnosticul imagistic pentru unele dintre cele mai frecvente patologii pulmonare, musculo-scheletale, cerebrale sau de prostată.

Experți de top în AI și lideri de opinie în radiologie

 

Coordonată științific de Prof. Dr. Ioana Gheonea, medic cu expertiză solidă în integrarea AI în practica radiologică, seria de conferințe AiForRomania reunește lideri de opinie din domeniul radiologiei și experți de top în inteligență artificială, de la companii din afara țării, dar și din România.

Conferințele AiForRomania reprezintă o oportunitate esențială pentru profesioniștii din radiologie și pentru cei interesați de aplicarea tehnologiilor AI în medicină. Prin intermediul acestor evenimente, se facilitează schimbul de cunoștințe și se promovează inovația în beneficiul pacienților și al întregului sistem medical românesc.

Următoarea destinație: Timișoara

Următoarea oprire în cadrul seriei de conferințe AiForRomania va avea loc la Timișoara, pe 21 martie, la Hotel Timișoara. Această conferință continuă tradiția evenimentelor de succes din Craiova și va aduce în atenția participanților cele mai recente inovații și tehnologii de vârf în domeniul AI pentru imagistică medicală.

Serie de conferințe regionale

Serie de conferințe cuprinde cinci evenimente regionale, având loc în Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și București. Fiecare conferință este concepută pentru a oferi participanților conținut științific de înaltă calitate și sesiuni demonstrative hands-on pentru lucrul cu aplicații AI în diagnosticul imagistic.

Partenerul principal al evenimentului este Supermedical, alături de Rayscape, Mediaire, Gleamer și Barco, lider global în sisteme de diagnostic pentru radiologie.

Partener media al seriei de evenimente este romedic.ro.